HUREN VAN VITRINES

Wij bieden op het gebied van huren van vitrines een uitgebreide service. Als u vitrines bij ons huurt, worden deze door ons naar u getransporteerd, uitgeladen en afgesteld. Na de verhuurtermijn worden de vitrines ook weer door ons ingeladen en naar ons depot getransporteerd. Een service waar u geen omkijken naar heeft.

KWALITEIT IN PRODUCT EN SERVICE

Bij het huren van vitrines bij Stravi bent u verzekerd van kwaliteit in product en service. Deze kwaliteit vindt u terug bij de keuze in de gebruikte hoogwaardige materialen en de constructie en afwerking van ons complete assortiment vitrines.

Onze vitrines zijn niet alleen stevig, maar in de meeste gevallen ook af te sluiten zodat u uw producten op een veilige wijze ten toon kunt stellen aan uw bezoekers op bijvoorbeeld kunstbeurzen, exposities of musea.

Door onze jarenlange ervaring en ons oog voor detail bent u bij ons aan het juiste adres voor een zorgeloze dienstverlening. Wij zijn de oplossing voor uw vraag naar een betrouwbare partner voor de huur van vitrines. In zowel binnen- als buitenland.

Onze vitrines zijn door zorgvuldig onderhoud in topconditie en worden brandschoon en gebruiksklaar bij u afgeleverd zodat u ze direct in kunt zetten om uw producten in het spotlicht te zetten. Neem contact met ons op voor verdere vragen.

ST0040

V3

VO3

STRAVIBARIUS

V6

V2

ST0100

ST0100ZV

ST0711

ST0711ZV

ST0111ZV

VTA

VTB

STP060

STP060 SE