RUIM ASSORTIMENT VITRINES HUREN OF KOPEN

Wij beschikken over een ruim assortiment van vitrines voor huur of koop. Al onze modellen zijn hieronder afgebeeld. Klik op een vitrine om alle verschillende eigenschappen te bekijken. Wij garanderen u dat alle vitrines in topconditie verkeren en brandschoon afgeleverd worden. Vitrines huren of kopen doet u eenvoudig bij Stravi. 

ST0040

V3

VO3

STRAVIBARIUS

V6

V2

ST0100

ST0100ZV

ST0711

ST0711ZV

ST0111ZV

VTA

VTB

STP060

STP060 SE

PALLAS

VITRINES HUREN DOET U EENVOUDIG BIJ STRAVI

De vitrines van Stravi zijn gefabriceerd van duurzame materialen. Dat is niet alleen beter voor het milieu maar biedt ook een lange levensduur en jarenlang gebruiksgemak. Hierdoor worden vitrines van Stravi geprezen om hun kwaliteit in constructie.

Zorgvuldig onderhoud en een uitgebreid service op het gebied van transport en plaatsing maken ons een uitstekende partner voor het huren van vitrines. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment van modellen voor diverse toepassingen.

Wij zijn gedreven in het uitvoeren van onze opdrachten en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Onze klanten uit Duitsland hebben hier een term voor: “Gründlichkeit”.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij bieden op het gebied van vitrines? Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden van huur of koop.