VITRINE KOPEN

Naast het huren van vitrines kunt u bij ons ook een vitrine kopen. Ons assortiment bestaat uit standaardseries en uit maatwerk dat exact beantwoordt aan alle wensen en eisen die u stelt aan uw vitrines. Onze vitrines zijn van een stijlvol design, ontworpen om niet op te vallen en zo de inhoud tot het volste recht te laten komen.

VAN STANDAARD TOT MAATWERK

Of het nu gaat om enkelstuks of serie, om een standaardserie of compleet maatwerk, bij Stravi heeft u garantie op topkwaliteit. Kwaliteit die u vindt in de keuze in materialen, afwerking en de service die wij bieden bij de aankoop van een vitrine.

Bij de productie maken wij gebruik van duurzame materialen waardoor het milieu minder belast wordt en onze vitrines gewaarborgd zijn met een lange levensduur. Hierdoor heeft u de garantie op jarenlang zorgeloos gebruiksgemak.

Wij gaan graag met u in overleg om uw wensen op het gebied van ontwerp en gebruik in kaart te brengen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op de juiste wijze adviseren om zo te kiezen voor de beste mogelijkheden.

Wilt u meer weten over een vitrine kopen, onze standaardseries of over de verschillende mogelijkheden die wij bieden op het gebied van maatwerk? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

vitrine kopen

ST0040

V3

VO3

STRAVIBARIUS

V6

V2

ST0100

ST0100ZV

ST0711

ST0711ZV

ST0111ZV

VTA

VTB

STP060

STP060 SE

PALLAS