Vitrine v3

Specificaties

  • zuilvitrine met draaideur
  • geconstrueerd in geanodiseerd aluminium
  • standaard verlichting
  • draaideur afsluitbaar
  • alle legborden zijn in hoogte verstelbaar
  • de vitrine is voorzien van verstelbare voetjes waardoor deze ook bruikbaar is in ruimtes met ongelijke vloeren
  • dit model is ook verkrijgbaar met halogeen verlichting

Wilt u deze vitrine huren of kopen?
Vitrine V3 is beschikbaar voor verhuur en verkoop. Voor meer informatie kunt u, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen via telefoon +31 (73) 656 18 66 of via info@stravi.nl of via het onderstaande formulier. Wij staan u graag te woord!

Het Complete assortiment vitrines

Vitrine v3 van stravi

Vitrines van Stravi zijn sterk en veilig en zijn ontworpen om zo min mogelijk op te vallen. Hierdoor gaat alle aandacht van uw bezoekers naar de objecten in de vitrines. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, vervoeren en plaatsen van vitrines op nationale en internationale evenementen zoals kunstbeurzen, exposities en musea. Al meer dan 35 jaar.

De vitrines van Stravi zijn gefabriceerd van duurzame materialen. Dat is niet alleen beter voor het milieu maar biedt ook een lange levensduur en jarenlang gebruiksgemak. Hierdoor worden vitrines van Stravi alom geprezen om hun kwaliteit in constructie.

Onze vitrines hebben een modern en ingetogen uiterlijk zodat zij naadloos in uw presentatie opgaan. Uw kostbare object staat hierdoor in het spotlicht en krijgt zo alle aandacht. Wij garanderen u dat alle vitrines in topconditie verkeren en brandschoon afgeleverd worden. Wij zijn gedreven in het uitvoeren van onze opdrachten en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Onze klanten uit Duitsland hebben hier een term voor: “Gründlichkeit”.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van verhuren of verkopen van vitrines? Druk op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.